Мы с тобой

Степаненко Василь
*
Вже лiто на порозi.
Весняний
Нектар  зібрали бджоли.
Ми з тобою
У піжмурки загралися либонь?


*
Уж лето на пороге.
Весенний
Нектар собрали пчелы.
Мы с тобой
Наверное у прятки заигрались?