Сльоза й Любов

Анатолий Павленко
Сльоза  й  Любов – споріднені  два  слова,
Вони  крокують  поруч  знов  і  знов.
То  ж,  хто  не  скуштував  сльозу  Любові,
Не  може  знати,  що  то  є – Любов.

---