наче хвиля

Палад
Слоника замучили
Клятi москалi..
(Ю.Позаяк)
~
Я поет. Я скидаю ярмо,
наче хвиля - утоплене падло.
Милуватись та ссять в простирадло
ми, поети, всiм приклад дамо.
~
Я поет. Я торкаюсь чола.
Звiдти правда бринить винятково.
Ти стоїш. Ти насупила брови.
Та за правду менi не дала.
~
Тільки бачиш мене іздаля,
вернеш пику пихату зміїну.
Підкачаюсь. В'їбу москаля.
Най би знав, як гнобить Україну!