Любить нам нужно людей укр

Владимир Кодебский
  Любити нам людей потрібно

«Люби свого ближнього, як самого себе»
                (Мрк. 12,31)

Любити нам людей потрібно,
Не тільки брАттів і сестер.
Поцілувати – це не стидно!
(А дехто гребує тепер).

Цілунок – зовсім не зараза,
Не нежить це та і не грип,
А радість, ніжність і відрада.
Підтвердить це вам кожний піп.

Тому цуратися не треба
Любові ближнього до вас.
З цілунком ближче ми до неба,
Цілуйтесь в профіль і в анфас!
                * * *