Как дети укр

Владимир Кодебский
              Як діти

«Запевняю вас, якщо хто не прийме
Божого Царства, як дитина, той не
 увійде до нього» (Мрк. 10,15)

Часто я свою сестричку
З поцілунками у щічку
Пригортаю до грудей…
Треба нам усіх людей
Так любити, як дітей.
                * * *