Твiй свiт... М. Которович

Олеся Райська
                МИРОСЛАВІ КОТОРОВИЧ
                На струнах створювала світ...
              під серцем - ніжився, мов квіт
                та відбивався люстерково
            під сонцем - сенс творіння - знову?
                Та прийняла я за основу
                не техногеннії зразки,
               а ті світлини, що мій Всесвіт
                лише показував у снах
                та забажав, що б у руках
                моїх те диво споруджалось
                та відбулось, а що я мала?
                лишень ту скрипку - і я грала...
                Чи стане сил закарбувати
                гармонію небесних сфер?
                Та я працюю - дотепер...

                Душа - той майстер
                Я - споручник...