Христианские объятия укр

Владимир Кодебский
    Християнські обійми

«…у простоті та Божій чистоті,,,»
                (1 Кор. 1,12).

Християнські обійми
І цілунки постійні –
Це свята простота.
Це любов від Христа!
                * * *