Неизбежность

Аллан Гурченко
"НЕМИНУЧІСТЬ" (на украинском языке)

...Пролетіла павутинка...
Літо бабине зайшлось...
Згадки - іскрами ...родзинки...
Дівча-літо - відбулось.

...Ще одна блищить сивинка...
Заздрість впевнено на зріст
Пам'ять живить, мов дитинку...
Спалено у Юність міст.

Павутинці знов летіти,
та, звичайно, через рік.
Буде Юність знов радіти,
але це - про інший вік.
25.10.2010