Про святош укр

Владимир Кодебский
                Про святенників
                або
                Стид грудей

«На сором вам це кажу. Чи ж між вами немає жодного розумного, який міг би розсудити…» (1 Кор. 6,5).
«Не буде тепер засоромлений Яків» (Іс. 29,22).

У своїм дитинстві люди
Ссали всі жіночі груди.
А в дорослих стид напав!
Те, що ручками хапав,
Він тепер гріхом вважає
Ще й другим забороняє,
Навіть, глянути на груди
Бо гріхом це зразу буде.
Ох, ханжі ви нетямущі,
Спокушати тільки душі
Ви умієте на світі,
Та Христос в Новім Завіті
Так усім заповідав
(Я це сам давно читав),
Що для нас – великий гріх,
Це робити зло для всіх.
А стидатися грудей –
Це вже видумки людей!
А точніше, це сам чорт
Стид грудей придумав. От!
                * * *