Молитва

Ирина Визняк
      
О Господи, піклуйсь про мою маму,
О Боже мій, зійшли їй благодать.
Торкнись чола священними Руками,
Постав благословенную печать.

Хай наша ненька радістю іскриться,
Лиш в посмішці приховує сльозу.
Щодня шепочу Богові молитву,
В простих словах дари душі несу.

В Марії теж не втомлюся благати
Для неньки довгих-довгих літ життя,
Щоб силует тендітний біля хати
Благословляв нам шлях у майбуття.

Щоб ми під ніжним поглядом матусі
Ще довго почувалися дітьми.
За вас, рідненька, Господу молюся –
Хай не відчує серденько зими.

Щоб кожний день, голубко наша сива,
Ви воркували нам біля гнізда, -
Усміхнена, здорова і щаслива,
В душі і зовні вічно молода.

Ви Ангел наш, творець земного раю,
До вас приводить кожна із стежин.
Я знову й знов із вірою благаю:
«Матусю нам, Всевишній, бережи!»
                16.05.2013р.