До побачення...

Екатерина Хмелевская
До побачення…
Дуже легко спати,
коли нiч не катує
запізнілими сподіваннями.
Якщо сонце зайде,
подарує проміння останні,
Я голосно и впевнено тобі кажу:
До побачення!

***
И до першоі зірки
Чуєш, кроки швидкі?
Ти  тихенько втікай
В час твого перетворення.

'Малювати' вірші
З ранку ти не спіши,
Та нехай вони в спокоі
перебувають
у твоєі свідомості.

Отже, ми помовчим,
Та подих притлумим,
Розглядаючи свої долоні,
Пишаяся скромністю.

***

До побачення…
Дуже вільно жити…
Наостанці тобі промовчу:
До побачення.