Долго Настя сомневалась укр

Владимир Кодебский
                Настя

«Вітайте кожного святого» (Фил. 4,21).

Довго Настя сумнівалась
І цілунків все боялась,
Та, нарешті, зрозуміла,
Що таке хороше діло –
Це любов проста. Не гріх!
Цілувати треба всіх!
                * * *