Есть церквей у нас много укр

Владимир Кодебский
  Є церков у нас багато

«Ваш ворог – диявол – ходить в ричить, мов лев, шукаючи, кого б поглинути» (1 Петр. 5,8).

Є церков у нас багато
Та любов на всіх одна
І один на небі Тато.
Є й противник – сатана.

Він любові лютий ворог,
Хоче знищити її
І для цього має порох,
З нею він веде бої.

Він мораль свою будує
І обмеження несе:
В поцілунках, мов, бракує
Гігієни. От і все!

Та медична гігієна
Нам спасіння не дає.
Без любові всім геєна
Рідной матір‘ю стає.
             * * *