В нашей церкви поцелуй укр

Владимир Кодебский
     В нашій церкві

«Підійди ж і поцілуй мене»  (Бут. 27,26)

В нашій церкві поцілунок –
Це не просто є обряд,
Це божественний стосунок,
Це є святості заряд!
               * * *