Слайды Зимы...

Алунна
Белые слайды

Белой зимы,

Дороги, тревоги.. -

Они позади....

       

Снег, снег....

Снегопады мои -

Белые тайны

Белой зимы....

         

Белое счастье

Сыпучих снегов,

На грани фантазий

Белых стихов....



Фото Автора