Снiг - цвiт...

Инна Шумовецкая
Заполонила акація цвітом,
Замели тополині хурделиці.
Духмяні півонії повняться  квітом,
Троянда в’юнка так звабливо стелеться.

Яскрава весна поглядає на літо,
Гаптує травицю краплинами цвіту.
На небо густішої сині налито –
Весна дуже стрімко летить понад світом.

Калиновий сніг у руці я тримаю,
Не мерзне рука , і  лиш щастя в очах.
Я довгі роки тебе ніжно кохаю...
Нам  тепло обом, а  сніг – цвіт на плечах.