Нiщо менi не на радiсть...

Вика Максименко
Ніщо мені не на радість,
Як голосу дзвін твого.
Ніщо мені не на радість,
Як тепло твоїх плечей.
Ніщо мені не на радість,
Як запах тіла твого
І не важливо,як давно ми знайомі з тобою,
І скільки років у паспортах наших.
Ніщо мені не на радість,
Як твої голубії очі,
Що моє серце тривожать
І бачить Бог, для чогось ця любов прийшла
З тією ніжністю і скромністю моєю,
Що подарую я тобі,і в цю весну,
Що чекала немов вічність.
Ніщо мені не на радість,
Як твоє красиве чоло
І все тіло твоє,
З яким би злитися в одно.
Та тільки я не знаю,
Коли ти закінчиш самотність мою,
І скажеш,що кохаєш мене одну,
Бо зараз ти лише заціловуєш губи мої,
І навіть не чула я,
Що б дівчиною звав своєю.