Прижимаю к груди укр

Владимир Кодебский
   Притискаю до грудей

«Правиця ж його – пригортає мене» (П. п. 2,6)

Притискаю до грудей
Я, вітаючи, людей.
А святенникам це –страм,
Їм таке «не по зубам»!
             * * *