Нема спокою на душ

Вика Максименко
Нема спокою на душі,
Бо ти мовчиш і номер твій мовчить,
А я його добу вже другу набираю,
Але говорить він мені невпинно все одне і теж
Звучать слова ось ті ось так:
"Зараз не може абонент прийняти вашого дзвінка",
І я не зовсім розумію, чому се так звучить,
Але здогадку все ж я маю,
Що ти,що б тебе від св’яткувань твоїх не відволікали
Всього лишень свій вимкнув телефон,
А потім увімкнеш його
Й можливо навіть і від разу мій номер набереш,
Що б заспокоїти мене,
Що все у тебе цілком гаразд,
І хвилюватися не слід було.