осень

Макин Тоша
пожухли степные травы
ещё вчера гнавшие ветер
розгами сочных стеблей
умолкли
хриплым шелестом сухостоя

и твои глаза, бродяга, вот так же
выцвели и потускнели
голос стал трескучим
как черепица в костре

==================================

померхнули степові трави
(ще вчора гнали вітер
розгами соковитих стеблин)
замовкли
хрипким шурхотом сухостою

і твої очі, волоцюго, ось так само
вицвіли і посіріли
голос став тріскучий
як черепиця в багатті


фото отсюдова: