в домике

Макин Тоша
человек спрятал мир
за стёклами тёмных очков
и для надёжности накрыл его
плотным пледом век

я в домике
я в домике –
шептали его губы

=============================

чоловік сховав світ
за склом темних окулярів
і для надійності накрив його
щільною ковдрою повік

я в будиночку
я в будиночку -
шепотіли його губи