глоток за глотком

Макин Тоша
глоток за глотком
солнце выпило ночь
оставив пустым и прозрачным
стакан летнего рассвета
чтобы проснувшись
вновь влюбиться
в твои глаза

=============================

ковток за ковтком
сонце випило ніч
залишивши порожнім і прозорим
склянку літнього світанку
щоб прокинувшись
знов закохатися
в твої очі