Церковь любви существует укр

Владимир Кодебский
              * * *          

      Церква любові існує

«Христос полюбив Церкву» (Еф. 5,25).

Церква любові існує,
Бог її далі будує.
Браття і сестри,  приходьте,
Щастя в любові знаходьте.
Ми, як єдина сім‘я,
Тут пробуваю і я.

Кожен із радістю прийме
Ваші люб‘язні обійми
І від душі поцілує,
Бо він любов вашу чує.
Це християнський обряд, -
Всіх цілувати підряд.

Так ми стаємо рідніші,
Ну, а в любові – сильніші.
Бог нам у цім помагає,
Бо Він серця наші знає.
Наша відверта любов
Гріє і серце, і кров!
               * * *