Вся церковь Господа такая укр

Владимир Кодебский
Вся церква Господа така

«Яке любе кохання твоє, о сестрице моя, наречена!» (П. п. 4,10)/

Чому це ти один такий? –
Ханжа завжди кепкує,
І кожен братик шкарубкий
Насмішливо глузує.

Цілунки соромні для них,
Обійми теж не в моді,
І церкви Божої жених
Відкинутий в народі.

Але цілунки зберегла
Христова наречена,
Себе любові віддала.
Вона завжди блаженна.

Мораль душі її м‘яка
І вчинки всі любовні.
Вся церква Господа така!
А ви ще досі зовні?
              * * *