Э. Дикинсон. 1458. Time s wily Chargers will not w

Ольга Денисова 2
1458

Упряжка времени не ждет
Ни у каких ворот,
Чтобы в воротах горя  встать
И – кнут впустую бьет.
8.05.2013





1458

Time's wily Chargers will not wait
At any Gate but Woe's —
But there — so gloat to hesitate
They will not stir for blows —