космос

Макин Тоша
уличные музыканты сматывают удочки
рыболовы-любители чехлят инструменты
за столиком с неубранной посудой
неторопливо пьётся густо кофейная ночь
налетевший ветер сметает крошки дня
поднимешь голову  – и сразу космос

=============================================

вуличні музики змотують вудочки
рибалки-аматори забирають в чохли інструменти
за столиком з неприбраним посудом
повільно п'ється густа кавова ніч
гаряча як твої поцілунки
спека нарешті наздогнала літо
розпечений вересневий вітер налетить раптово
і змете залишки дня
підіймеш очі – і ось він, всесвіт