Э. Дикинсон. 932. My best Acquaintances are those

Ольга Денисова 2
932

У звезд – моих знакомых –
Обиды нет, что слов
Не нахожу я должных
На их высокий зов,
Я не кажусь им грубой –
Забочусь я о том,
Чтобы всегда их слушать
С почтительным лицом.
12.05.2013




932

My best Acquaintances are those
With Whom I spoke no Word —
The Stars that stated come to Town
Esteemed Me never rude
Although to their Celestial Call
I failed to make reply —
My constant — reverential Face
Sufficient Courtesy.