Голубь не имеет стыда укр

Владимир Кодебский
    Голуб сорому не має

«Будьте …невинні, як голубки»
             (Мв. 10,16).

Голуб сорому не має
Що голубку він кохає.
Усвідомлюють вони,
Що немає в цім вини.

І отак собі воркують,
Одне одного цілують.
Просто, мило. Приклад нам!
(Правда, тільки не ханжам).

Ну, а я Христа послухав
І Його Святого Духа,
Теж цілуюсь. О, якби
Бути нам, як голубки!
              * * *