Розбитого серця не скле ти в пазл

Вика Максименко
Розбитого серця не склеїти в пазл
І навіть якщо ти повернешся знов
Я тобі вже не повірю.
Не повірю в щирість твоїх почуттів,
Навіть якщо зрозумів,що помилявся,
Бо мені й нетреба тепер кохання твого
І усмішки твоєї нетреба,
І в моєму житті є місце другому мужчині,
І я нічого від тебе не хочу,
Ні дочки,ні сина,ні навіть подарунків твоїх.
Я тепер не твоя і не буде такого ж п’ятого листопада
І та зустріч шіснадцятого січня
Тепер остання для нас з тобою,
Бо від того,що нам судилось невтекти ніколи,
І не вини себе ні в чому
Ти знайдеш ще любовь свою,
А може десь зовсім поряд вона
По переулках і дворах з тобою ходить.