Ця хвилина лиш маленька часточка твого життя

Вика Максименко
Ця хвилина лиш маленька часточка твого життя,
А їх таких мільйони
І вони возєднавшись створюють цілий пазл,
Все твоє життя.
Так ти цінуй і цю хвилину,
Цю часточку одну із міліонів
І проживи її в коханні,
Вірності і мирі,
І не забувай,що є слова,
Що можуть ранити того
Хто любить тебе завши,
І тому,не думаючи, їх не говори.