Любовь святая укр

Владимир Кодебский
          Любов свята

  «Ревно й щиросердечно любіть один
     одного» (1 Петр. 1,22).

Любов свята, священна,
Коли вона щоденна,
І поцілунок теж –
Коли він є без меж.

Обійми – це природно,
Але їх в нас сьогодні
За сором визнають
І бруд всілякий ллють.

Таємно ж лицеміри
Цілуються без міри.
Такий сьогодні світ,
Забув Христа Завіт.

Любити нелегально –
Навіщо це? Негайно
Зробіть, будь ласка, знов
Легальною любов!
               * * *