Чому мене не люблять???

Миша Стан
ЧОМУ мене не люБЛЯТЬ???

Чому мене не люблять
Навіщо любов мою гублять
Чи для них значення не має
Те що я сильно їх кохаю

Чому так хтось мені скажіть
Тільки з висновками не спішіть
Не судіть моє життя надто суворо
Про все самі дізнаєтеся скоро

Не можу зрозуміти я одне
Чому не любить ніхто мене
Чи я не такий як інші
Чим я від них гірший

Я не бабій я однолюб
Я не люблю ходити в клуб
Не курю я і не п'ю
Та не можу найти любов свою

Чи вам не потрібен такий як я
Чи може в мене погане ім'я
Чесне слово я вас не розумію
Навіщо вам топтати мою мрію

Я хороший і серце в мене добре
Але обпікаюсь уже вкотре
Невже вам не потрібна моя вірність
Я за те щоби у шлюбі була рівність

Якщо хтось захоче мене любить
Це буде найкраща життя мого мить
Бо втомився я від такого життя
Я хочу мати справжні почуття

І я звертаюся до тебе якщо ти
Можеш мені у цьому допомогти
Я буду вірним тобі до кінця
Щоби стала щасливою історія ця

Автор: Михаил Стан, г. Киев, 10 мая 2013 г.