Das ist Egoist

Миша Стан
Das ist Egoist

Das ist Egoist
Він знає життя зміст
І замість стін не будує міст
Любов до себе ось його хист

Все що на світі тільки є
Не чіпайте то моє
Я знайду на вас управу
Бо на все я маю право

Так він егоїст він до цього звик
Хто не подобається тому показує язик
Бо для нього головне
Щоб запам'ятали всі одне

Всі гірші тільки він кращий
Йому легше а вам саме важче
Навколо нього крутиться весь світ
Тому що він великий егоїст

Він звик лише для себе жити
Він не хоче своє ні з ким ділити
Він не хоче нічого рішати
Не любить давати а лише брати

Він собою гордиться він няша
Для нього значення не має думка ваша
Він ненавидить усіх людей
У його голові багато підлих ідей

Любити інших не хоче і вміє
Взаємного кохання він не розуміє
Тільки на собі він "завис"
Милується собою як Нарцис

І ніхто не поцікавиться чому
Стати таким довелося йому
Що послужило основною причиною
Чому він став неприступним мужчиною

Та на жаль таких не дуже
Людям стало на нього байдуже
А йому з тим тягарем жити далі
І ніхто йому за це не дасть медалі

Нікому він на цім світі не потрібний
Для всіх чужий а не рідний
Хоч і живе він між людьми
А те що одинокий він не бачимо ми

Люди бачать лише те що їм треба
Повір мені їм начхати на тебе
Люди змінилися і час не стоїть на місці
Скажіть мені як тут не стати егоїстом

Тяжко-важко йому жити так
Та що поробиш він вовк-одинак
Він окремо від вовчої зграї
Він егоїст він свою роль грає

Автор: Михаил Стан, г. Киев, 05 мая 2013 г.