Радiсть воскресiння

Анатолий Павленко
Молитов  насіння 
Проріст  свій  дало.
Світло  воскресіння
Божого  прийшло.

Сонце  в  небі  грає,
Й  ти,  музико,  грай –
Щастя  не  буває,
Щоб  аж  через  край.

Радість – то  є  діло,
Бо  до  забуття
Наповняє  тіло
Силою  життя.

То  ж,  сумне  негоже
Брать  на  ум  в  цей  час:
Раз  воскрес  Син  Божий,
Буде  все  гаразд.

---