дарма

Лана Почапская
садок вишневий коло хати
колись та був тепер нема
тепер дарма його шукати
у слові навіть задарма

дарма що ледь дарма що вчуся
а ледь минулася зима
весна дзижчить як джміль у вусі
хоч щось в країні задарма

і глузд такий в святому дусі
якому думка не кума
і все що не пожерла гусінь
зжеруть торговці
 задарма