Марыi Багдановiч, мацi паэта Максiма Багдановiча

Летнее Утро
* * *

Марыі Багдановіч, маці паэта Максіма Багдановіча

(Ля Марфiнскай царквы,
у Гродне)


...ля магiлы Марыi,
Паэтавай Мацi,
лiтасцi Божае
я прасiла...

... у небе ззяла,
светла, iскрыста i ярка,
зорка сына яе —
Максiма...


05.04.2003—02.09.2012