Забери

Менестрель Королевы
Твої ініціали на зап'ясті,
І голос твій у мене в голові.
Ці губи, що безмовно хочуть щастя,
Так віддано твої, твої, твої...

І вії, і твої блакитні очі,
Якими марю я у сні.
Душа, що поруч бути хоче,
Вночі кричить тобі, тобі, тобі...

І твій годинник у моїй кишені,
І моє серце у твоїх долонях.
Давно вже вибрані усі мішені,
Я опинилась в тебе у полоні...

Ти забери мене до себе, щастя,
Або ж покинь мої думки.
Мої тобою зрізані зап'ястя
Так ніжно просять: "забери..."