Я дарю тобi серце i нiжнiсть

Вика Максименко
Я дарю тобі серце і ніжність.
Я дарю тобі вірність
Под мелодію світла
В цей день не звичний такий,
А віриш я жила,
Тільки лиш в твоїх руках,
І серце рветься до тебе знов і знов,
Бо ти і є моє життя.