Мiй коханий, з Днем Народження тебе!

Вика Максименко
Мій коханий,з двадцять шостим
Днем Нарождення тебе вітаю!
Буть на щирість ти богатий,
Посміхайся завжди
І нехай тебе нещастя оминає,
А успіх спиною своєю не повертається!
Будь таким,як завжди є,
Любове моя глибокая!
З Днем Народження тебе,
З двадцять шостим уже!