Э. Дикинсон. 733. The Spirit is the Conscious Ear

Ольга Денисова 2
733

Есть  ухо сознающее,
Вникая в мир оно
Отсеет пустозвучное –
Внутри затаено.

Для нужд обыкновеннее –
Для впуска звука – служит
Нам в замке ухо меньшее,
Висящее снаружи.
2.05.2013




733

The Spirit is the Conscious Ear.
We actually Hear
When We inspect — that's audible —
That is admitted — Here —

For other Services — as Sound —
There hangs a smaller Ear
Outside the Castle — that Contain —
The other — only — Hear —