Христос учит нас любви укр

Владимир Кодебский
Христос навчає нас любові

«Любов‘ю служіть один одному» (Гал. 5,13).

Христос навчає нас любові,
А ми цураємось людей
І, пригорнувши до грудей,
Любити ближніх не готові.

Нажаль, серця у нас черствіють.
Творити ласку, а не зло,
І самовіддано добро,
Відверто кажучи, не вміють.

Шкода, звичайно, але треба
Удосконалити чуття
І все ж пом‘якшити серця.
Любов до всіх – це воля неба!
                * * *