Наилучшее в мире - это любовь укр

Владимир Кодебский
       Найкраще в світі – це любов

«Коли я роздам усе своє майно, коли віддам своє тіло на спалення, але любові не маю, то жодної користі не матиму» (1 Кор. 13,3).

Найкраще в світі – це любов!
Вона нам гріє душу й кров
І пропонує цілуватись,
Також взаємно обніматись,
Перемагає всякий гріх.
Вона народжена для всіх!

Господь усім нам право дав
(І більших нам не треба прав!),
Щоб не робити людям шкоду,
А дарувати насолоду:
Цілуйтесь всі, хоч кожний день.
Не має світ добріших вчень!

Христос! Я дякую тобі,
Я вибрав теж любов собі.
У Бога тут про волю йдеться:
Цілуйтесь де вам заманеться,
Чи губи, шия, чи щока…
Свята любов! Вона така!
                * * *