выключаны свет...

Евгений Пешко
выключаны свет
але ж яшчэ гадзіну
гляджу ў паталок
без думак і маўкліва
хачу адчуць цябе
твой пах і твае крокі
холодны подых твой
такі ж як твае вочы
хачу цябе пачуць
сярод цішы санлівай
і ў сэрцы зачыніць
як сум мой ганарлівы