Тримай мене

Ангелина Спасская
Прошу, не відпускай мене!
Не залишай кохання помирати.
Нехай це сум, та він мине,
А ти продовж мене тримати.

Тримай мене крізь сльози болю.
Тримай мене крізь дощь і сніг.
Тримай. Тримай мене любов'ю.
Кохай, як ще кохати ти не міг.

Я мушу йти, а ти не дай!
Не дай кохання наше вбити!
За душу ти мене тримай,
А я як сонце буди гріти.