Старость укр

Владимир Кодебский
           Старість

«Проте радше з любові благаю, я,
Павло, старець…» (Фил. 1,9).

Старість теж любити вміє
І голубить, і жаліє,
Поцілунки роздає,
Бо Христос між нами є!
              * * *