Любовь или прелюбодеяние?

Владимир Кодебский
        Любов чи перелюб?

Христос: «Кожен, хто розлучиться зі своєю дружиною, за винятком причини розпусти, і одружується з іншою, чинить перелюб»
                (Мв. 19,9).

Дехто каже, що обнятись
І з жінками цілуватись, -
Значить, зрадив ти свій шлюб,
Тобто, чиниш перелюб.

Та Христос не так говорить,
Бо любов цілунок творить.
Перелюби ж – це розвод
І друге вінчання. От!

А любити всіх потрібно
Безкорисно, не за срібло.
Це Христос так заповів,
Навіть, приклади привів,

Як Марія цілувала,
Ноги Богу умивала…
Так що нам любити теж
Треба ближніх. І без меж!
                * * *