Начитай мо в ршики

Ариана Светличная
Начитай мої віршики своїм голосом
Я побачу їх в іншому ракурсі
Попливуть картини свідомості
До цих пір я була в невідомості...

Начитай мої віршики ранком
Не для мене самої, не треба
Хоча в них я собою ставала
Там - могла, та дало Тебе Небо.

Начитай мої віршики ніччю
Напиши трохи більше чим хочу

...я б зрівняла цей вірш знаєш з чим?)
Та не буду, бо ще напророчу)

1 травня 2013 р. 02.39