Про безмовне кохання

Юлия Покрасён
Сьогодні знов Тебе зустріну,
І знову ніби в перший раз.
До Тебе я думками лину,
Про Тебе мрію повсякчас.

Ні з ким давно я не кохаюсь,
Нікому більше не пишу,
Без сорому усім зізнаюсь,
Що серце я Тобі лишу.

Хоча навіщо це усім?
Та і Тобі навряд чи треба.
Кохання зацвіло. Утім,
Воно цвіте в мені без Тебе.

Воно без Тебе захлиналось
В мейнстримі перших почуттів.
Я безпричинно закохалась,
Хоч Ти любові не схотів.

Сьогодні знов Тебе зустріну,
І знову ніби в перший раз.
Хоч я до тебе серцем лину,
Обійдемось без марних фраз.