В. Ч. - До лiтнього руху зiрок завжди готовi!

Зозуля Юрий Павлович
Валентині Чайковській, ще не відаючій про цю весінню (наче, і колядну, не до часу?) замальовку:

  кожен день повніший світла,
  квітка кожна — на нектар?
  світ п'яніє... гОрі мІтли
  в гОри зОрі змели... в дар!

  що б підставить не долоні:
  краще — вповнити серцЯ??
  й висріблить най сиві скроні
  потаємна ніч оця!!

  щире щастя всіє...  в болі,
  й чисто виполе...  їх гріх???
  частки ж долі, бувші долі, —
  зірці стрічно, — рве з-під ніг!!!