Вишневий цвiт

Валентина Тараненко
Вишневий цвіт - травнева завірюха,
Тендітних пелюстків весінній бал,
Краса знімає перед нею капелюха,
Та поспішає на драйвовий карнавал.

Хизуються вбранням весільним вишні,
Мрійливо  посміхаються вітрам,
Шепочуть їм признання свої втішні,
Та не дають стулити очі снам…

В бурштині сонця пестять вишні коси,
Купаються в суцвітті білих хмар,
Як мед солодкий п’ють трункові роси -
Серденько мліє від вишневих чар…


(фото из инета)